3 rețete cu piept de pui simple și rapide

3 rețete cu piept de pui simple și rapide
Citește mai multe articole despre

Poți economisi o grămadă de timp dacă încerci să gătești aceste 3 rețete cu piept de pui simple și rapide. Începe chiar de azi! Ai opțiuni multe, aromate și lesne de făcut! 

Câteodată este dificil să gătești piept de pui pentru că, s-o spunem pe șleau, e prea ușor să iasă fără gust. Dar din fericire nu trebuie să depui foarte multă muncă suplimentară pentru un rezultat savuros, așa cum o demonstrează aceste 3 rețete cu piept de pui simple și rapide de mai jos. Le-am ales ca să-ți facem viața mai ușoară și ca să ai de unde alege atunci când ești în pană de idei.

O să descoperi că cea de-a treia rețetă îți propune de fapt patru soluții de asezonare și idei de garnituri.

Pieptul de pui este popular pentru că nu îți aduce foarte multe calorii în meniu, dar îți oferă niște proteine de care ai nevoie. La o porție de 100 de grame de piept de pui, ai 165 de calorii și 31 de grame de proteină. Un piept de pui gătit (cam 172 de grame) are 284 de calorii și 53,4 grame de proteine.

3 rețete cu piept de pui simple și rapide

1. Salată cu piept de pui, spanac și quinoa

Vreți să serviți ceva ușor diseară? Ce spuneți de o salată? Mulți dintre voi poate nu sunteți fani, însă să știți că salatele sunt numai bune de consumat seara, în cazul în care țineți o dietă. Aceasta are ca elemente principale pieptul de pui, spanacul și quinoa, la care am adăugat puțină brânză mozzarella, un gogoșar, și un dressing de muștar și miere.

Salată cu piept de pui, spanac și quinoa

2. Paste cu pui și sos gorgonzola

Nu trebuie să călătoriți tocmai până în Italia pentru o porție bună de paste! Puteți găti la standarde înalte chiar și în bucătăria proprie. Preparatul de jos este unul destul de simplu. Se învârte în jurul unui sos delicios și cremos ce conține gorgonzola și smântână. L-am combinat cu puțin piept de pui și o porție generoasă de pappardelle.

5 rețete cu paste de încercat acasă

3. 4 rețete de pui la cuptor în foaie de copt

Da, această rețetă este de fapt un 4 în 1. Poți încerca doar una sau îți poți asigura prânzul pentru câteva zile dacă le faci pe toate, în doar 45 de minute.

Ați folosit hârtia de copt la gătit până acum? Aceasta are rolul de a sigila aromele ingredientelor și de a le găti uniform, ceea ce va rezulta în preparate delicioase. Aici ne-am jucat puțin cu pieptul de pui și l-am pregătit în 4 combinații diferite, toate în hârtie de copt. Fie că este cu sparanghel, dovlecei sau sos pesto, fiecare din aceste rețete poate fi preferata ta. Te sfătuim însă, să le încerci pe toate fiindcă nu știi ce ratezi!

4 rețete de pui la cuptor în foaie de copt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *