3 rețete de friptură de vită

3 rețete de friptură de vită
Citește mai multe articole despre

Dacă ți-e poftă de carne de vită, noi avem 3 rețete de friptură de vită pentru tine! Poți să gătești o mulțime de bucate delicioase. Acestea sunt doar câteva idei. Găsești mai multe aici

Aceste 3 rețete de friptură de vită sunt grozave pentru tine și din alt punct de vedere: cel nutrițional. Vita este plină de proteine, fier și multe alte lucruri extrem de sănătoase pentru tine. Îți întărește sistemul imunitar, ajută la repararea țesuturilor și întărirea mușchilor, dar are și zinc, care te face mai puternic în general.

Și ca veste bună, știai că un raport recent arată că vita nu este atât de nesănătoasă precum credeam?

3 rețete de friptură de vită

1. Curry de vită la slow cooker

Iată o nouă rețetă pentru slow cooker! Așa că dacă nu v-ați mai atins demult de el, acum ar fi un motiv bun să o faceți. În plus, este greu să refuzați un curry de vită gustos. Este foarte ușor de făcut și plin de arome, așa că haideți să ne apucăm de treabă!

3 rețete de friptură de vită

2. Piept de vită umplut

Ce se întâmplă când umpli pieptul de vită cu un sote de ceapă și ficat, prăjite în pesmet și ulei de măsline? Hai să aflăm! În orice caz, dacă servim cu niște cartofi va ieși o nebunie.

Piept de vită umplut

3. Cotlet de vită sous-vide

Sigur vă e poftă de o friptură de vită delicioasă! Cea de aici are două etape de gătire: mai întâi în aparatul de sous-vide, apoi pe grătar. Astfel, friptura va fi fragedă, iar gustul ei va fi unul deosbit. Să nu uităm și de garnitură, fiindcă are și ea rolul ei în acest preparat. Are ca elemente principale cartofii și ciupercile shimeji.

Cotlet de vită sous-vide cu cartofi si ciuperci shimeji

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *