3 rețete rapide de post care nu sacrifică aroma

3 rețete rapide de post

Câteodată e o provocare să gătești fără produse de origine animală. Și câteodată pierzi gustul. Aceste 3 rețete rapide de post sunt ușor de făcut și delicioase de mâncat!

Ce ne facem dacă nu putem folosi carne în bucate, mai ales că aceasta este atât de ușor de gătit și ține de foame? Există opțiuni, așa cum o demonstrează aceste 3 rețete rapide de post pe care ți le propunem chiar acum!

3 rețete rapide de post

1. Tofu pe grătar cu orez și sos verde

Dacă țineți post, unul dintre lucrurile cele mai complicate este înlocuirea cărnii. Aveți la îndemână un ingredient-minune, și anume tofu. Bine-cunoscut pentru proprietățile lui anti-inflamatorii, tofu poate fi și un ingredient de care să vă fie poftă. L-am gătit pe grătar și l-am servit cu un orez cu turmeric și un sos picant, cu ardei jalapeno și ghimbir.

Tofu pe grătar cu orez și sos verde

2. Conopidă la cuptor cu tahini și miso

Credeați că conopida este doar un ingredient banal?!?! Ei bine, putem să ne jucăm cu ea și să facem tot felul de rețete interesante. Aici am gătit preparatul la cuptor, dar nu înainte de a o acoperi cu un amestec de tahini, miso și sirop de arțar. O combinație interesantă de ingrediente, nu crezi?

Conopidă la cuptor cu tahini și miso

3. Supă de ceapă

Foarte sănătoasă, chiar dacă nu sunteți răciți. Are un conținut scăzut de carbohidrați, nu e prea grasă și are un aport mic de calorii. Mai mult, în cel mult jumătate de oră este gata. Serviți cu un pic de mărar presărat deasupra. Dacă vreți neapărat, puteți pune și niște smântână.

Supă de ceapă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *