3 rețete simple cu fasole. Dar delicioase!

3 rețete simple cu fasole

Dacă ești fan fasole, dar cauți ceva special care să pună acest ingredient sănătos în valoare, atunci te aranjăm noi cu aceste 3 rețete simple cu fasole. 

3 rețete simple cu fasole

1. Turte mexicane cu pește, fasole și porumb

Rețetele mexicane se caracterizează prin simplitate, gust și ingrediente proaspete. Pentru această rețetă am pregătit niște turte pe aragaz de la zero, și le-am umplut cu pastă de fasole (făcute de noi, bineînțeles), porumb și sardine din conservă. Pentru un gust mai picant, mai adaugă puțină ceapă roșie și de ce nu, un ardei iute.

Turte mexicane cu pește, fasole și porumb

2. Mâncare de fasole și ciuperci cu șuncă pancetta

Ei bine, mâncarea asta are de toate. Două tipuri de ciuperci, fasole alba și roșie, morcovi, usturoi și pastă de tomate. Totul este gătit în unt, ulei de măsline și cu inevitabila ceapă călită. Nu am uitat carnea, așa că am inclus niște șunculiță, sub forma cuburilor de pancetta. Să aveți poftă!

3 rețete simple cu fasole

3. Ruladă de pui umplută cu fasole și chorizo

I-am dat acestui pui puțină savoare latină, și haideți să vedeți cum! Am pregătit o umplutură delicioasă pentru această ruladă, având în compoziție fasole, ceapă, usturoi și nemaipomenitul salam chorizo. Aroma lui ușor afumată și picantă va da puiului acel plus de gust de care are nevoie. Nu uita să aromezi sosul cu cimbru, boia și vin alb.

Ruladă de pui umplută cu fasole și chorizo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *