3 rețete simple pentru cină liniștită

3 rețete simple pentru cină
Citește mai multe articole despre

Dacă ești în criză de inspirație și întrebarea „Ce mâncăm în seara asta?” rămâne fără răspuns, te ajutăm noi cu aceste 3 rețete simple pentru cină. 

Toate aceste 3 rețete simple pentru cină sunt „speciale” într-un fel sau altul, sunt pline de arome delicioase, dar sunt și ușor de preparat, ca să nu pierzi mult timp la cratiță!

3 rețete simple pentru cină

1. File de cod în crustă de nuci și alune

De ce să mai cumperi cod pane, când poți să faci ceva mult mai bun? Cumpără 2 fileuri de cod, gătește-le puțin pe grătar, apoi îmbracă-le într-o frumoasă crustă de nuci și alune. Le vei găti apoi la cuptor, și le vei servi pe un pat de piure de mazăre? Sună bine, nu-i așa?

File de cod în crustă de nuci și alune

2. Spaghete fierte în vin roșu

Vă place culoarea roșie a acestor paste? Este dată de vinul roșu și se potrivește de minune cu preparatul. Veți simți aroma vinului, deci folosiți unul de calitate. Pe lângă acesta veți mai folosi suc de roșii, oregano, puțin usturoi și fulgi de ardei iute.

3 rețete simple pentru cină

3. Mâncare de fasole și ciuperci cu șuncă pancetta

Ei bine, mâncarea asta are de toate. Două tipuri de ciuperci, fasole alba și roșie, morcovi, usturoi și pastă de tomate. Totul este gătit în unt, ulei de măsline și cu inevitabila ceapă călită. Nu am uitat carnea, așa că am inclus niște șunculiță, sub forma cuburilor de pancetta. Să aveți poftă!

mancare-de-fasole-si-ciuperci-cu-sunca-pancetta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *