6 rețete de Halloween, înspăimântător de gustoase

6 rețete de Halloween, înspăimântător de gustoase

Ești în căutarea unor rețete de Halloween? Perfect, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Dacă anul acesta vrei să petreci acasă cu prietenii vei avea nevoie de câteva idei pentru masă, așa că rămâi să vezi ce am pregătit pentru tine.

Anul acesta poți îmbina utilul cu plăcutul, și poți găti ceva cu adevărat memorabil pentru musafiri. Te vei distra de minune atunci când le pregătești, dar ce este cel mai important, este că și ei se vor minuna când vor vedea ce surprize ai pus pe masă.

Ce poți pregăti de Halloween? Opțiunile tale sunt nenumărate, pentru un meniu întreg. Poți prepara atât aperitive, cât și feluri principale sau deserturi. Totul este să respecți tematica sărbătorii și să încerci să fii cât mai creativ. Inspirația nu vine însă la comandă și câteodată ai nevoie de ajutor. De aceea, încercăm să te inspirăm cu această colecție de 6 rețete de Halloween, care nu doar arată înfricoșător, ci sunt și înspăimântător de gustoase.

6 rețete de Halloween, înspăimântător de gustoase

1. Dovleac fals de Halloween

Să începem cu un apertiv numai bun de Halloween! Vi se pare un dovleac obișnuit?. Acesta are interiorul făcut din cremă de brânză, iar crusta este dată de nachos zdrobiți. Dacă îi vei adăuga și o codiță de dovleac sau de gogoșar, îți garantăm că vei păcăli și impresiona multă lume! Mai ales pe cei mici!

2. Acadele în formă de mumie

Dacă dorești și un aperitiv dulce, noaptea de Halloween este o scuză numai bună să prepari un desert interesant. Poți alege fără să greșești aceste acadele de casă. Forma de mumie poate speria pe cei care le întâlnesc, dar pe tine sigur nu, fiindcă se fac extrem de ușor. Vei avea nevoie de puțină răbdare și tehnică pentru a da viață mumiilor, însă la final vei vedea că merită!

3. Pizza în formă de mumie

Dacă vorbim de rețete de Halloween, trebuie să trecem la felul principal, unde te rugăm să nu te sperii de această mumie, fiindcă este una inofensivă! Cum să o prepari? Urmează instrucțiunile noastre. Ingredientele sunt aceleași cu cele de la cunoscuta pizza Diavola, deci dacă ești un fan, vei aprecia mumia noastră și mai mult!

4. Creier „însângerat” de Halloween

Vă pregătiți pentru petrecerea de Halloween? Este timpul să trecem și la desert. Acest creier însângerat este de fapt un pandișpan pufos, peste care am decorat cu marțipan de culoare roșie, dându-i astfel un aspect terifiant. Este mai ușor decât pare, iar dacă urmați indicațiile de pe video, vă va ieși cu siguranță!

5. Degețele de vrăjitoare

Aceste degete de vrăjitoare probabil nu te vor speria, ba chiar din contră! Îți vor plăcea la nebunie! La fel și celor mici care le vor vedea. Sunt utile dacă vrei să te distrezi cu oaspeții tăi, și pot fi hitul petrecerii tale de Halloween! Se fac extrem de ușor și te vei distra pe cinste la prepararea lor!

6. Negresă de Halloween

Iată un brownie autentic de Halloween! Blatul de cacao este aromat cu vanilie și acoperit de o cremă de brânză delicioasă. Am ales să respectăm tematica sărbătorii și să colorăm totul cu portocaliu. Pe lângă asta, am creat și un model drăguț pentru prăjitură în formă de pânză de păianjen. Încearcă și tu, și vezi ce iese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *