Ce spune masa din bucătărie despre personalitatea ta

masă bucătărie Imagine de Stefano Ferrario via Pixabay
Citește mai multe articole despre

Potrivit unui site celebru, masa din bucătărie îți descrie perfect personalitatea.

Fiecare alegere pe care o faci în viață îți reflectă personalitatea. Indiferent că vorbim despre cum te îmbraci, cum îți potrivești hainele, despre ce culori îți plac sau despre mobilierul din casă, toate acestea te definesc ca persoană.

Există pe piață o mulțime de piese de mobilier diferite ca formă, material sau nuanțe. Cu siguranță și tu ai ales o masă de bucătărie pe placul tău, la care să te simți bine și să petreci timpul alături de cei dragi. Dar te-ai gândit vreodată ce spune alegerea aceasta despre tine?

În viață ai mereu opțiuni. Chiar și legumele trebuie să le alegi. Tu ce culoare preferi?

Alege legumele în funcție de culoare și vezi ce beneficii poți obține

Felul în care arată masa ta din bucătărie spune multe despre tine. Iată ce trebuie să știi:

  • Dacă ai o masă dezordonată atunci ești o persoană care visează mult, dar care trebuie să îndeplinească și o mulțime de sarcini. Cel mai probabil speri la o călătorie, o vacanță pentru relaxare, dar nu ai cum să o planifici pentru că nu ai loc unde să îți așezi laptopul pe masă.
  • Ai ales pentru bucătăria ta o masă mare, modernă, mai degrabă o insulă, așa cum este numită în revistele de design interior? Cu siguranță ești o persoană care ține pasul cu ultimele tendințe, ești o persoană sofisticată.
  • Ai pe masă mai multe feluri de mâncare? Atunci se poate spune despre tine că ești o persoană care adoră să gătească, dar care vrea în același timp să îi facă pe cei alături de care ia masa să se simtă bine și să mănânce cu plăcere din felurile de mâncare care le aduc satisfacție. Fericirea ta este de fapt fericirea celorlalți.
  • Dacă ai ales însă o masă de bucătărie din sticlă, se poate spune despre tine că ești o persoană asumată, care nu ține prea mult cont de ceea ce spun cei din jur. Îți place să îți urmezi instinctul și faci asta de fiecare dată când trebuie să iei o decizie.
  • Pe masa ta există mai mereu vase murdare? Atunci ești o persoană ocupată, care ajunge să facă și ore suplimentare pentru a duce la bun sfârșit o sarcină de la serviciu. Chiar dacă de multe ori ajungi să te epuizezi fizic, mereu te descurci cât se poate de bine, indiferent dacă faci mai multe lucruri în același timp.
  • Ai praf pe masa din bucătărie? Atunci se poate spune că ești o persoană comodă, care alege mereu să se simtă bine fără să depună prea mult efort. Ești o persoană optimistă care își trăiește viața după bunul plac.

Te-am pus pe gânduri? Tu ce fel de masă ai în bucătărie? Nu uita niciodată că orice alegere ai face este a ta și nu trebuie să îți fie rușine cu ea. Tendințele se schimbă de la sezon la sezon, dar amintește-ți mereu că este mai important să ai un lucru cu personalitate decât ceva pe care timpul îl poate da uitării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *