Felurile de mâncare vegetală sunt la modă, conform unui sondaj

Felurile de mâncare vegetală sunt la modă, conform unui sondaj - 1

34% din participanții la o cercetare sociologică au declarat că iau în considerare ideea de a consuma mâncare vegetală, atât timp cât gustul produselor e pe placul lor.

Studiul a fost comandat de compania de cercetare de piață YouGov, din partea brandului Kite Hill, specializat în alternative pentru lactate, așa că, desigur, nu trebuie să luați de bune rezultatele. Peste 1.200 de adulți americani au răspuns la întrebări și 34% dintre ei au declarat că sunt deschiși să consume mai multă mâncare vetetală, pentru că își doresc să ducă un stil de viață mai sănătos anul acesta. „Rezultatele au fost o schimbare de percepție asupra mâncării vegetale care ne-a încântat, pentru că dieta era până acum una de nișă”, se precizează în comunicatul care anunță rezultatele sondajului.

În același timp, a existat o condiție de bun-simț în ceea ce privește consumul de mâncare vegetalăȘ 80% dintre respondenți au spus că își doresc ca gustul produselor să fie bun!

În ceea ce privește lactatele, 44% dintre oamenii care au răspuns la sondaj s-au declarat interesați să încerce iaurt sau cremă de brânză făcute din lapte de migdale.

Felurile de mâncare vegetală devin din ce în ce mai populare

Mâncarea vegetală este o sursă excelentă de proteine și poate fi folosită pentru a înlocui produsele de origine animală precum carnea și lactatele. O sumedenie de companii încearcă să descopere noi moduri de a crea produse care să aibă un gust delicios și o textură cât se poate de asemănătoare.

Există o mulțime de tipuri alternative la lapte pe piață – cel mai la modă este laptele de mazăre –, potrivit Uber Eats. Și, în ultima vreme, companii precum Impossible Foods și Beyond Meat lucrează din greu pentru a crea burgeri suculenți și delicioși pe care să nu-i puteți distinge de cei din carne.

Ca să nu mai spunem că, în Statele Unite, lanțuri de restaurante fast food precum Pizza Hut, DelTaco și White Castle au adăugat în meniurile lor feluri de mâncare vegetală. Chiar și McDonalds a început recent să ia în considerare ideea de burgeri făcuți din produse vegetale, și dacă acest lanț faimos ia parte la trend, vă dați seama că piața este cât se poate de serioasă în privința acestei schimbări.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *