Rețetă de clătite americane – în 3 pași

rețetă clătite americane

Există ceva special atunci când vorbim despre o rețetă de clătite americane. Sigur, și clătitele noastre sunt delicioase, dar cele americane sunt pufoase și au un gust aparte.

Avem 3 pași pentru tine: mai întâi învață să faci aluatul, apoi pregătește niște clătite pufoase și apoi pune în aplicare tot ce ai învățat cu o rețetă de clătite americane cu mere!

Când am căutat prima oară o rețetă de clătite americane, am văzut că există foarte multe opțiuni și variațiuni în ingrediente. Din fericire, dacă treci prin același lucru, avem soluția perfectă pentru tine. Este vorba de trei rețete excelente pentru un mic dejun în stil american!

3 idei de rețetă de clătite americane

1. Aluat pentru clătite americane

Aveți 15 minute la dispoziție? Fiindcă doar atât vă trebuie ca să vă preparați singuri aluatul pentru clătitele americane, așa numitele “pancakes”. Spre deosebire de ale noastre, sunt mai groase și se servesc cu diferite toppinguri și nu cu umplutură. Nouă ne e greu să spunem care sunt mai bune. Voi ce părere aveți?

Aluat pentru clătite americane

2. Clătite pufoase americane

Vreți să petreceți o zi în stil american? Începeți cu micul dejun și pregătiți aceste clătite pufoase. Ele sunt mai mici și mai groase decât clătitele noastre obișnuite și se servesc cu toppinguri în loc de umpluturi. Fiind vară, le servim cu fructe proaspete din belșug și un strop de sirop de arțar.

Clătite pufoase americane

3. Clătite americane cu mere

Ne plac mult clătitele, poate prea mult! Haideți astăzi să facem unele americane, cu o consistență pufoasă, dar și cu un ingredient surpriză. Acesta este adăugarea în compoziție a câtorva mere proaspăt rase. Astfel, vei obține niște clătite delicioase, care nici nu vor mai avea nevoie de umplutură. Le poți servi cu puțină dulceață pe deasupra, miere sau sirop de arțar.

Dacă vrei mai multe rețete de clătite, nu doar americane, atunci le poți găsi aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *