7 rețete cu bacon pentru că știm cât îți place

Piure de conopidă cu bacon rețete cu bacon pentru că știm cât îți place

  Cine spune că baconul trebuie să stea mereu pe lângă două ochiuri în farfurie? Hai să îi facem cunoștință și cu alte ingrediente. Iată câteva rețete cu bacon care clar se numără printre preferatele noastre. 

  Eu de bacon nu mă satur niciodată, oricât aș mânca. Bucuria de a mușca dintr-o fâșie crocantă, bine prăjită, este greu de egalat pentru mine. Așa că am strâns câteva pentru voi, să ne bucurăm împreună!

  7 rețete cu bacon pentru orice masă

  1. Crochete de cartofi cu cheddar și bacon

  Un preparat aperitiv care reunește câteva ingrediente delicioase și reușește să le îmbine într-un snack perfect a fi servit înainte de o petrecere. Aceste crochete au ce element principal cartoful, amestecat cu cremă de brânză, ceapă verde, bacon prăjit și Cheddar. Mai trebuie notat că această rețetă evită prăjirea, întrucât crochetele sunt gătite la cuptor.

  Crochete de cartofi cu cheddar și bacon

  2. Sandviș cu porc aromat și bacon

  În loc să mănânci separat o friptură de porc cu salată și pâine, ce-ai spune de niște sandvișuri care au toate acestea? Avantajul este că le poți lua la pachet. Nu te-am convins? Dar dacă îți spunem că porcul e gătit în stil chinezesc, cu sos de soia, ghimbir și ardei iute?

  Sandviș cu porc aromat și bacon

  3. Piure de conopidă cu bacon

  Pentru un piure bun, nu trebuie să folosim întotdeauna cartoful. Putem folosi și alte legume mai bogate în vitamine și nutrienți. Cum ar fi conopida, pe care aici am amestecat-o cu puțină smântână, parmezan și ghimbir si am făcut un piure delicios. Lângă, am așezat câteva felii de bacon crocant pentru că, eh, ne place!

  Piure de conopidă cu bacon

  4. Sushi cu somon învelit în bacon

  Sushi este un preparat de bază în bucătaria asiatică, ale cărei variațiuni sunt aproape nelimitate. Acest sushi făcut de noi aduce baconul în prim plan, acesta învelind orezul, ce este la rândul lui umplut cu somon, avocado și castravete. Știm că baconul nu este unul din ingredientele obișnuite, dar asta nu ne oprește în a îl folosi.

  Sushi cu somon învelit în bacon

  5. Piept de pui umplut învelit în bacon

  Nu vă tentează rețetele cu piept de pui? Avem una pregătită aici special pentru pofticioși! Pieptul de pui este mai întâi umplut cu un amestec de brânză de capră și ardei copți, iar apoi este învelit în….ați ghicit, bacon! Acesta nu acționează doar ca un înveliș exterior, ci și ca un potențator de aromă, împrumutând puiului gustul său sărat și afumat.

  Piept de pui umplut învelit în bacon

  6. Chifteluțe cu năut, spanac și bacon

  Chifteluțele astea tăvălite prin pesmet sunt pe bază de năut și spanac, dar nu sunt chiar de post. Puteți să le faceți vegetariene oricând, scoțând bacon-ul din ecuație și, eventual, înlocuind parmezanul cu altă brânză.

  Chifteluțe cu năut, spanac și bacon

  7. Crochete de brânză de capră cu bacon

  Dacă pregătiți o masă copioasă pentru musafirii dumneavoastră, atunci sigur aveți nevoie de un aperitiv pe măsură! Ce-ați zice despre niște crochete gustoase cu brânză de capră și puțin bacon prăjit? Dacă vreți să vă impresionați musafirii, serviți-le ca noi, sub formă de tapas. Așezați-le pe o scobitoare, alături de felii de măr și castravete.

  Crochete de brânză de capră cu bacon

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *