Să râdem cu poftă: pâinea, ciorba și ardelenii

Oameni râzând Imagine de fauxels / Pexels
Citește mai multe articole despre

Sunt vremuri complicate, e adevărat, dar ne-am gândit că uneori poate ai și puțină poftă de… râs. Mai știi bancuri pe teme culinare? Lasă-le în comentarii și vom completa colecția cu episoade noi.

1.
– De ce pun ardelenii pâinea în ciorbă?
– Ca să nu caște gura de două ori.

2.
Un motociclist cu experiență poate deosebi după gust peste 30 de specii de gângănii.

3.
Un tip merge la un salon de tatuaj.
– Ce tatuaj doriți?
– Nu știu sigur.
– Trebuie să fie ceva ce o să vă placă toată viața!
– Păi, niște sarmale!

4.
– Ai ceva de băut?
– Apă.
– Dar ceva mai tare?
– Gheață!

5.
La alimentara:
– Brânză Roquefort aveți?
– Ce-i aia?
– O brânză specială, cu mucegai.
– Nu, doar pâine și legume Roquefort avem.

6.
– Iubitule, am fluturi în stomac!
– La naiba, femeie! Tu chiar mănânci tot ce prinzi?

7.
– Iubito, dormi?
– Încă nu…
– Fă bine și întoarce-te spre mine…
– Nu mă întorc, ai mâncat ceapă!
– Da, dar tu ai mâncat fasole!

 

Descoperite la Petru Racolța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *