Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov

Radu Zărnescu Radu Zărnescu. Foto: News BV
Citește mai multe articole despre

Începutul lunii februarie aduce un eveniment gastronomic de excepție pentru profesioniști, dar și pentru cei pasionați de gastronomie și gurmanzi. Euro-Toques România organizează „Winter Beef Cooking Camp”, care se va desfăşura în staţiunea Poiana Braşov, la Hotel Şoimul, în perioada 3-4 februarie 2023.

Manifestarea reprezintă o tabără de iarnă pentru gătit exclusiv carnea de vită. În cadrul evenimentului sunt invitaţi mai mulţi bucătari specializaţi în sectorul Grill & BBQ, precum și diverși parteneri cu afaceri legate de creşterea vitelor de carne, comercializarea de utilaje şi echipamente gastronomice.

Referitor la suita de degustări pentru gurmanzi şi pasionaţii gătitului outdoor, tabăra de iarnă va fi deschisă zilnic între orele 14:00 şi 20.00 (vineri şi sâmbătă).

„Iubitorii de carne de vită pot degusta succesiv din mai multe preparate gătite de către colegii noştri, tabăra fiind axată pe reţete creative gătite la faţa locului. Vor fi prezente consacratele cut-uri Premium Steak, Butcher Steak, piesele întregi tip Brisket sau Short Four Plate Ribs, Chunck Neck Roll, Fricandou, Round sau Flank…”, a declarat, pentru newsbv.ro, președintele Euro-Toques România, Radu Zărnescu.

Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov - 1

În privința echipamentelor ce vor fi prezentate menţionăm câteva brand-uri: Pit Boss – Wood Pellets Gril&BBQ, Traeger, X-Oven, Sendo BBQ Smoker, Everdure by Heston Blumenthal, Monolith sau Rosle.

Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov - 2
Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov - 3

Cum a fost la Bâlea Lac anul trecut, vedeți mai jos:

Citește mai mult: Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov / Stiri Brasov – NewsBV – News Brasov

Mai multe articole semnate de Sebastian Dan puteți citi pe site-ul NewsBV.ro