Care sunt cele mai bune toppinguri pentru cartofi prăjiți?

toppinguri pentru cartofi prăjiți Imagine Pexels de la Pixabay
Citește mai multe articole despre

Sigur, sunt delicioși oricum, doar cu puțină sare. Dar dacă încerci măcar câteva dintre aceste toppinguri pentru cartofi prăjiți, îți garantăm că nu vei regreta!

De ce să se simtă singuratici cartofii tăi pai când există atât de multe ingrediente cu care îi poți „combina”? Suntem de părere că ar trebui să perfecționăm cât mai mult experiența de garnitură care conține toppinguri pentru cartofi prăjiți.

În primul rând, citește aici cum ne recomandă știința să facem cartofi prăjiți. Apoi poți să râzi de ideea acestui profesor de la Harvard care ne impune restricții prea dureroase pentru o porție de cartofi pai. Acum putem trece la toppinguri delicioase!

4 toppinguri pentru cartofi prăjiți 

1. Ierburi și parmezan

Cred că aceștia sunt preferații mei, deși toate aceste toppinguri pentru cartofi prăjiți sunt minunate! Cartofii prăjiți sunt cu atât mai buni, cu cât sunt mai sărați și atunci parmezanul e perfect pentru ei. Doar adaugă brânza rasă cu moderație. Și alege ierburile tale preferate. Precum busuioc, cimbru și rozmarin, după gust. Ai grijă să le dai cartofilor spațiu de respiro, totuși!

2. Oțet

Dacă ai mâncat vreodată fish & chips, atunci cu siguranță știi cât de bine pică niște oțet peste cartofii prăjiți. Ideea principală este să fie doar câteva picături, care să scoată în evidență aromele. Dacă torni prea mult, riști să înmoi cartofii si să le pierzi partea crocantă.

3. Maioneză cu usturoi

Grăsime peste grăsime, cu usturoi. Ce altceva ne-am putea dori în plus?  Poți să consumi maioneză de casă sau de la supermarket, și poți folosi acest topping ca bază pentru multe altele. Te-ai gândit să adaugi puțin sos de soia? Sau puțin ketchup? E, poate acum o să experimentezi!

Citește aici cum să faci maioneză de casă.

4. Sos de brânză

Un sos de brânză topită merge atât de bine cu cartofii prăjiți încât sunt tentată să mănânc perechea asta la cină chiar în seara asta. Consistența brânzei este ce face ca experiența să fie una imposibil de uitat. Și pe care vei voi să o repeți mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *