4 rețete de somon la cuptor în foaie de copt

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 4 porții

Vă place somonul la cuptor? Nouă foarte mult, și considerăm că este ideal pentru o cină ușoară și sănătoasă. Am fost deosebit de inspirați azi, și am pregătit nu una, nici două, ci chiar 4 variante de rețete, cu ingrediente dintre cele mai diverse. Poți alege varianta pe care o preferi mai mult, sau de ce nu, le poți prepara pe toate 4. O să-ți fie greu să alegi, crede-ne!

Ingrediente necesare pentru 4 rețete de somon la cuptor în foaie de copt

800 grame file de somon, 4 fileuri

2 lingurițe sos pesto

2 cartofi, felii subțiri

6 roșii cherry, felii subțiri

4 linguriță ulei de măsline

sare

piper

3 fire sparanghel

1 lămâie, felii subțiri

2 cepe roșii, felii subțiri

100 grame broccoli

2 morcovi, felii subțiri

50 grame ciuperci, felii subțiri

 

Cum să prepari 4 rețete de somon la cuptor în foaie de copt

  1. Pentru primul pachețel, așază feliile de cartof pe hârtie de copt. Vino deasupra cu un file de somon și întinde sos pesto peste el. Adaugă roșii cherry, 1 linguriță de ulei de măsline și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.
  2. Pentru al 2-lea pachețel, folosește sparanghel, 1 file de somon și lămâie. Toarnă 1 linguriță de ulei și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.
  3. Pentru al 3-lea pachețel, folosește ceapă roșie, 1 file de somon și broccoli. Toarnă 1 linguriță de ulei și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.
  4. Pentru al 4-lea pachețel, folosește morcov, 1 file de somon și ciuperci. Toarnă 1 linguriță de ulei și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.
  5. Adaugă cele 4 pachețele într-o tavă de cuptor.
  6. Dă totul la cuptor pentru 15 minute, la 185 de grade Celsius.
  7. Încearcă toate cele 4 rețete și spune-ne care a fost preferata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *