Ingrediente necesare pentru antricot de vită la grătar cu sos verde
2 gălbenușuri
1 lingură oțet
1 mână busuioc proaspăt
1 mână pătrunjel
1 cățel usturoi
3 linguri ulei de măsline
2 linguri parmezan ras
sare
piper
300 grame antricot de vită
Cum să gătești antricot de vită la grătar cu sos verde
- Mixează gălbenușurile cu oțetul, apoi lasă-le deoparte.
- Adaugă pătrunjelul, usturoiul și 2 linguri de ulei într-un blender.
- Pasează și adaugă parmezanul, apoi asezonează cu sare și piper.
- Adaugă gălbenușurile și amestecă bine cu o lingură.
- Așază antricotul de vită pe un tocător de lemn și unge-l cu uleiul de măsline rămas. Asezonează-l apoi cu sare și piper după gust.
- Încinge bine grătarul și gătește antricotul timp de 8 minute pe grill.
- Poți servi friptura alături de o porție de cartofi copți și de sosul verde!