Ingrediente necesare pentru aperitiv cu pui, Brie și gem de merișoare
200 grame aluat foietaj
250 grame merișoare congelate
1 linguriță semințe de muștar, zdrobite
1 lingură apă
2 linguri miere
150 grame piept de pui fiert, dat pe răzătoare
50 grame brânză Brie, cubulețe
Cum să gătești aperitiv cu pui, Brie și gem de merișoare
- Taie aluatul în forme pătrate cu o lungime de aproximativ 5 cm.
- Ia o tavă de brioșe și adaugă câte o formă de foietaj în fiecare spațiu liber.
- Dă tava la cuptor pentru următoarele 8-10 minute, la 180 de grade Celsius.
- Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă merișoarele, semințele de muștar, puțină apă și mierea.
- Dă în clocot și fierbe totul timp de 7 minute la foc mic.
- Scoate tartele din cuptor și umple-le cu piept de pui, dulceață și brânză. Nu închide cuptorul încă.
- Dă-le la cuptor pentru încă 7 minute, la aceeași temperatură.