Aperitive din foietaj cu pui și bacon

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • 4 porții

Astea-s gustărelele pentru următoarea ta petrecere, party, serată, sindrofie, get-together, chef sau cum îi mai zici tu. Este vorba despre aluat foitaj pe care-l vei umple cu o compoziție pe bază de bacon prăjit și piept de pui fiert, aromatizată cu roșii, usturoi și busuioc. Chiar nu mai are nici un rost să mai treci pe la patiserie.

Ingrediente necesare pentru aperitive din foietaj cu pui și bacon

1 piept de pui fiert, cubulețe
100 g roșii la conservă
50-100 g bacon prăjit
3 căței de usturoi, felii subțiri
busuioc proaspăt
aluat foitaj
1 ou bătut
semințe de susan

Cum să prepari aperitive din foietaj cu pui și bacon

  1. Pasează împreună carnea de pui, roșiile, bacon-ul și usturoiul, adăugând și câteva frunze de busuioc.
  2. Întinde compoziția pe aluatul foitaj , rulează, iar apoi taie în bucățele mai mici.
  3. Unge-le cu ou bătut, presară-le cu semințe de susan, apoi dă-le la cuptor pentru 25 de minute la 200⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.