Ingrediente necesare pentru ardei grași umpluți cu carne de porc
1 lingură ulei de măsline extravirgin
1 ceapă, mărunțită
½ kg carne de porc tocată
1 linguriță boia
1 linguriță chimen pudră
piper
sare de mare
1 lingură coriandru, tocat
3 ardei grași roșii
1 cană brânză Cheddar bio, rasă
Cum să gătești ardei grași umpluți cu carne de porc
- Călește ceapa în uleiul de măsline.
- Mărește focul, adaugă în tigaie și carnea de porc și gătește până începe să-și schimbe culoarea.
- Asezonează cu boia, chimne, piper, sare de mare și coriandru. Mai gătește câteva minute.
- Îndepărtează cotorul și semințele din ardeii grași și umple-i cu compoziția.
- Transferă ardeii umpluți într-un vas de copt și adaugă brânza rasă.
- Lasă la cuptor 15 minute la 170⁰C.