Aripioare pe grătar cu chili și lime

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții

Vrea cineva aripioare la grătar? Pont: înainte de a le pune pe grill fă bine și dă-le cu un dressing iute și acrișor totodată. N-o să-ți pară rău. Dacă vrei aromă multă-multă poți să le marinezi în sosul respectiv. Le poți lăsa 5 minute sau 2 ore, asta depinde de tine. Pentru rețeta de față am ales varianta rapidă, fiindcă ne era tare-tare foame!

Ingrediente necesare pentru aripioare pe grătar cu chili și lime

2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 lingură coriandru, tocat
1 linguriță sare
1 linguriță chimion
1 linguriță chili
16 aripioare de pui
1/4 cană suc de lime

Cum să gătești aripioare pe grătar cu chili și lime

  1. Într-un castron mic, amestecă uleiul de măsline cu coriandrul, sarea, chimionul și praful de chili.
  2. Pune aripioarele într-un castron încăpător și toarnă peste ele dressingul. Amestecă, completează cu sucul de lime și mai amestecă un pic.
  3. (pas opțional) După ce le-ai amestecat, le poți lăsa la marinat oricât dorești.
  4. Pune-le pe grill 25 minute.
  5. Servește-le cu felii de lime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *