Aripioare pe grătar cu chili și lime

Vrea cineva aripioare la grătar? Pont: înainte de a le pune pe grill fă bine și dă-le cu un dressing iute și acrișor totodată. N-o să-ți pară rău. Dacă vrei aromă multă-multă poți să le marinezi în sosul respectiv. Le poți lăsa 5 minute sau 2 ore, asta depinde de tine. Pentru rețeta de față am ales varianta rapidă, fiindcă ne era tare-tare foame!
Ingrediente necesare pentru aripioare pe grătar cu chili și lime
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 lingură coriandru, tocat
1 linguriță sare
1 linguriță chimion
1 linguriță chili
16 aripioare de pui
¼ cană suc de lime
Cum să prepari aripioare pe grătar cu chili și lime
- Într-un castron mic, amestecă uleiul de măsline cu coriandrul, sarea, chimionul și praful de chili.
- Pune aripioarele într-un castron încăpător și toarnă peste ele dressingul. Amestecă, completează cu sucul de lime și mai amestecă un pic.
- (pas opțional) După ce le-ai amestecat, le poți lăsa la marinat oricât dorești.
- Pune-le pe grill 25 minute.
- Servește-le cu felii de lime.