Avocado umplut cu carne de vită

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții

Nu ai mai mâncat avocado în felul acesta, cu siguranță! Nu numai că vom coace fructele în cuptor (da, ai auzit bine!), dar mai întâi le vom umple cu carne tocată de vită, bine condimentată și gătită la tigaie. Și fiindcă putem, ornăm cu feliuțe de roșii cherry și cu ardei roșu mărunțit.

Ingrediente necesare pentru avocado umplut cu carne de vită

½ linguriță fulgi de chili
1 linguriță sare de mare
1 linguriță semințe de chimion
1 linguriță piper
1 linguriță oregano
1 linguriță ceapă pudră
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță paprika
2-3 lingurițe ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
300-400 g carne tocată de vită
4 fructe de avocado, tăiate pe jumate
1 ardei gras roșu, mărunțit
4 roșii cherry, feliuțe subțiri

Cum să gătești avocado umplut cu carne de vită

  1. Adaugă toate condimentele într-un castron mic și amestecă.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa.
  3. Dă focul tare, adaugă carnea, mărunțește-o și gătește până își schimbă culoarea, adăugând și mixul de condimente.
  4. Umple jumătățile de avocado cu carne, ornează cu ardei gras și feliuțe de roșii cherry, așază-le într-un vas de copt și bagă-le la cuptor 10 minute la 150⁰C.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *