Ingrediente necesare pentru banana bread
75 g unt
3 banane
1 ou
2 linguri zahăr brun
sare
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță bicarbonat de sodiu
150 g făină
Cum să gătești banana bread
- Topește untul într-o tigaie pe foc mic.
- Curăță bananele și pasează două dintre ele.
- Mixează bananele cu un ou și adaugă zahărul brun, un praf de sare și esența de vanilie.
- Adaugă bicarbonatul, apoi treptat făina. Toarnă untul topit și omogenizează până când obții un aluat omogen.
- Toarnă aluatul într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Taie banana rămasă pe jumătate și pune-o pe deasupra aluatului.
- Dă tava la cuptor pentru o oră, la 175 de grade Celsius.
Si untul ramane in tigaie, decor pe aragaz, ca sa am ce spala… Voi cititi ce scrieti?
Mulțumim pentru că ne-ați semnalat, am descoperit între timp și ce s-a întâmplat cu untul.