Batoane de ciocolată cu cafea

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 6 porții

Aceste batoane sunt lipsite de lapte și făină, dar stați liniștiți, gustul este unul deosebit! Am folosit ingrediente din categoria celor mai sănătoase, adică ulei de cocos, unt și făină de migdale, astfel că aroma lor va fi resimțită aici. În plus, ne-am mai dorit un gust, și am ales cafeaua ce a dat o aroma deosebită.

Ingrediente necesare pentru batoane de ciocolată cu cafea

200 grame ulei de cocos

200 grame unt de migdale

2 linguri zahăr de cocos

1/2 linguriță sare

1 linguriță praf de copt

2 linguri cafea măcinată

2 linguri cacao

150 grame făină de migdale

chipsuri de ciocolată

Cum să gătești batoane de ciocolată cu cafea

  1. Adaugă într-un bol uleiul de cocos, untul de migdale, zahărul, sarea, praful de copt, cafeaua, pudra de cacao și făina de migdale.
  2. Mixează până când obții o compoziție omogenă.
  3. Toarnă compoziția într-un vas de cuptor tapetat cu hârtie de copt.
  4. Opțional, presară pe deasupra fulgii de ciocolată.
  5. Dă tava la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.
  6. Taie apoi rezultatul în batoane de mărime potrivită. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *