Biscuiți cu cacao

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 40 de minute
  • 6 porții

Acești biscuiți cu cacao sunt destul de simpli, dar cumva reușesc să ne îndulcească și să ne aducă aminte de biscuiții făcuți de bunica în copilărie. Iar de astăzi, rețeta nu mai are secrete, deci o puteți folosi și voi să vedeți cât de buni vă ies. De asemenea, acești biscuiți sunt perfecți pentru a servi musafirii într-o vizită neașteptată.

Ingrediente necesare pentru biscuiți cu cacao

50 grame unt

100 grame zahăr

4 ouă

40 grame cacao

250 grame făină

1 linguriță praf de copt

1/2 linguriță sare

30 grame zahăr pudră

Cum să gătești biscuiți cu cacao

  1. Mai întâi amestecă untul cu zahărul folosind robotul de bucătărie.
  2. Adaugă apoi ouă, cacao și încorporează.
  3. Adaugă făina treptat, împreună cu sarea și praful de copt. Amestecă până obții un aluat omogen.
  4. Acoperă aluatul cu o folie și dă-l la frigider pentru următoarele 60 de minute.
  5. Toarnă zahărul pudră și formează biluțe cam de 2-3 cm diametru.
  6. Așază biluțele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  7. Dă biscuiții la cuptor pentru 20 de minute la 175 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *