Biscuiți cu nuci pecan
Biscuiții sunt printre deserturile noastre preferate. Ne place foarte mult gustul lor crocant, și chiar cel pufos. Aceștia de jos au destul de mult unt în compoziție și se aseamănă cu celebrii shortbread englezești. Au nuci pecan atât ca topping, cât și în compoziție. Pregătiți-vă să coaceți mai mulți, fiindcă se vor termina de îndată!
Ingrediente necesare pentru biscuiți cu nuci pecan
300 grame nuci pecan
200 grame unt
50 grame zahăr
½ linguriță sare
1 linguriță esență de vanilie
200 grame făină
Cum să prepari biscuiți cu nuci pecan
- Întinde hârtie de copt peste o tavă de cuptor și toarnă 2/3 din nucile pecan.
- Dă-le la cuptor pentru următoarele 10 minute, la 180 de grade Celsius.
- Mută-le într-un blender și pasează-le.
- Adaugă untul într-un bol mare împreună cu zahărul, sarea și esența de vanilie. Amestecă totul până când zahărul este absorbit.
- Adaugă făina și amestecă cu o spatulă. Adaugă nucile pecan zdrobite.
- Omogenizează și dă la frigider pentru următoarea oră.
- Formează mici biluțe din aluat, pe care le vei presa ușor pentru a obține forma de biscuiți.
- Folosește nucile rămase și adaugă câte una în mijlocul fiecărui biscuite.
- Dă din nou la cuptor pentru următoarele 15 minute, la 190 de grade Celsius.