Ingrediente necesare pentru biscuiți cu nuci pecan
300 grame nuci pecan
200 grame unt
50 grame zahăr
½ linguriță sare
1 linguriță esență de vanilie
200 grame făină
Cum să gătești biscuiți cu nuci pecan
- Întinde hârtie de copt peste o tavă de cuptor și toarnă 2/3 din nucile pecan.
- Dă-le la cuptor pentru următoarele 10 minute, la 180 de grade Celsius.
- Mută-le într-un blender și pasează-le.
- Adaugă untul într-un bol mare împreună cu zahărul, sarea și esența de vanilie. Amestecă totul până când zahărul este absorbit.
- Adaugă făina și amestecă cu o spatulă. Adaugă nucile pecan zdrobite.
- Omogenizează și dă la frigider pentru următoarea oră.
- Formează mici biluțe din aluat, pe care le vei presa ușor pentru a obține forma de biscuiți.
- Folosește nucile rămase și adaugă câte una în mijlocul fiecărui biscuite.
- Dă din nou la cuptor pentru următoarele 15 minute, la 190 de grade Celsius.