Biscuiți cu semințe de in și de susan

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții

Fani ai rețetelor sănătoase, venim în ajutorul vostru cu un aperitiv excelent! Sunt niște biscuiți gustoși, care nu au în compoziția lor făină, lactate, și au un aport caloric scăzut. Am folosit făină de migdale, semințe de in și pudră de cânepa, fiindcă acestea aduc numeroase beneficii organismului. Iar un lucru de menționat este și faptul că sunt gata în maximum 40 de minute.

Ingrediente necesare pentru biscuiți cu semințe de in și de susan

2 linguri semințe de in

2 linguri semințe de susan

1 lingură pudră de cânepă

4 linguri făină de migdale

1 ou

sare

piper

bicarbonat de sodiu

 

Biscuiți cu semințe de in și de susan - mod de preparare

  1. Adaugă semințele de in și o lingură de semințe de susan într-un blender și zdrobește-le.
  2. Transferă-le într-un bol mic și adaugă pudra de cânepă, făina de migdale și semințele de susan rămase.
  3. Adaugă oul și amestecă până când omogenizezi.
  4. Asezonează cu sare, piper și adaugă puțin bicarbonat.
  5. Întinde hârtie de copt pe suprafața de lucru și dă-i aluatului o formă rotundă, pe care îl vei întinde cu un făcăleț.
  6. Mai adaugă câteva semințe de susan și presează ușor cu un prosop de hârtie.
  7. Decupează forme rotunde din aluat, cu un diametru de aproximativ 4-5 cm.
  8. Așază biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, și dă-i la cuptor pentru 15 minute, la 175 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *