Ingrediente necesare pentru biscuiți cu semințe de in și de susan
2 linguri semințe de in
2 linguri semințe de susan
1 lingură pudră de cânepă
4 linguri făină de migdale
1 ou
sare
piper
bicarbonat de sodiu
Cum să gătești biscuiți cu semințe de in și de susan
- Adaugă semințele de in și o lingură de semințe de susan într-un blender și zdrobește-le.
- Transferă-le într-un bol mic și adaugă pudra de cânepă, făina de migdale și semințele de susan rămase.
- Adaugă oul și amestecă până când omogenizezi.
- Asezonează cu sare, piper și adaugă puțin bicarbonat.
- Întinde hârtie de copt pe suprafața de lucru și dă-i aluatului o formă rotundă, pe care îl vei întinde cu un făcăleț.
- Mai adaugă câteva semințe de susan și presează ușor cu un prosop de hârtie.
- Decupează forme rotunde din aluat, cu un diametru de aproximativ 4-5 cm.
- Așază biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, și dă-i la cuptor pentru 15 minute, la 175 de grade Celsius.