Ingrediente necesare pentru biscuiți din conopidă și prosciutto
1 conopidă
1 lingură unt de cocos
1 ardei iute, tocat
50 grame bacon, tocat
½ linguriță oregano
½ linguriță busuioc
sare
1 linguriță usturoi pudră
2 ouă
½ cană făină de migdale
1 mână cașcaval ras
pătrunjel (pentru final)
Cum să gătești biscuiți din conopidă și prosciutto
- Mai întâi dă conopida prin blender.
- Topește untul de cocos într-o tigaie încinsă la foc mediu și adaugă conopida și ardeiul iute.
- Ține pe foc timp de 1-2 minute, amestecând între timp.
- Adaugă conopida într-un bol mai mare împreună cu restul de ingrediente necesare.
- Pasează până obții o compoziție omogenă.
- Pune compoziția într-un poș și tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
- Toarnă biscuiții direct din poș în tavă.
- Dă-i la cuptor pentru 35 de minute, la 200 de grade Celsius.
- Îi poți servi cu puțin pătrunjel tocat pe deasupra.