Biscuiți din conopidă și prosciutto

  • Dificultate: Mică
  • 50 de minute
  • 4 porții

Pot părea niște biscuiți obișnuiți, dar vă asigurăm că sunt ceva nou pentru voi. Aluatul nu conține făină, ci este alcătuit din conopidă și făină de migdale, astfel că acești biscuiți intră la categoria fără gluten. Iar baconul adăugat în compoziție, dă un gust cu adevărat interesant. Nu uitați de mirodenii fiindcă vor face acești biscuiți unii de ținut minte!

Ingrediente necesare pentru biscuiți din conopidă și prosciutto

1 conopidă
1 lingură unt de cocos
1 ardei iute, tocat
50 grame bacon, tocat
1/2 linguriță oregano
1/2 linguriță busuioc
sare
1 linguriță usturoi pudră
2 ouă
1/2 cană făină de migdale
1 mână cașcaval ras
pătrunjel (pentru final)

Cum să gătești biscuiți din conopidă și prosciutto

  1. Mai întâi dă conopida prin blender.
  2. Topește untul de cocos într-o tigaie încinsă la foc mediu și adaugă conopida și ardeiul iute.
  3. Ține pe foc timp de 1-2 minute, amestecând între timp.
  4. Adaugă conopida într-un bol mai mare împreună cu restul de ingrediente necesare.
  5. Pasează până obții o compoziție omogenă.
  6. Pune compoziția într-un poș și tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
  7. Toarnă biscuiții direct din poș în tavă.
  8. Dă-i la cuptor pentru 35 de minute, la 200 de grade Celsius.
  9. Îi poți servi cu puțin pătrunjel tocat pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *