Brioșe cu banană, măr și morcov

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Iată niște brioșe care pot fi consumate atât după masă cât și înainte de masă. Sunt potrivite, deci, și ca desert și ca aperitiv. Și nici nu-i de mirare. Le-am făcut cu măr, morcov, banană și, desigur, ou.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu banană, măr și morcov

1 măr, ras
1 morcov, ras
⅓ cană apă
1 banană, feliată
2 ouă
1 linguriță esență de vanilie
⅓ cană unt topit
100 grame făină
½ linguriță praf de copt

Cum să prepari brioșe cu banană, măr și morcov

  1. Încinge o tigaie la foc mic, apoi adaugă mărul și morcovul rase.
  2. Toarnă apa și gătește aproximativ 2 minute, amestecând încontinuu.
  3. Transferă amestecul într-o cană pentru măsurat și pasează cu mixerul vertical.
  4. Adaugă feliile de banană într-un alt castron și pasează-le.
  5. Adaugă ouăle, esența de vanilie și untul topit. Omogenizează cu mixerul.
  6. Completează cu mărul și morcovul pasate. Omogenizează.
  7. Adaugă și făina cu praful de copt. Mixează până obții un aluat moale.
  8. Transferă-l într-o tavă/în tăvi pentru brioșe.
  9. Lasă la cuptor 25 de minute la 200ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *