Ingrediente necesare pentru brioșe cu banană, măr și morcov
1 măr, ras
1 morcov, ras
⅓ cană apă
1 banană, feliată
2 ouă
1 linguriță esență de vanilie
⅓ cană unt topit
100 grame făină
½ linguriță praf de copt
Cum să gătești brioșe cu banană, măr și morcov
- Încinge o tigaie la foc mic, apoi adaugă mărul și morcovul rase.
- Toarnă apa și gătește aproximativ 2 minute, amestecând încontinuu.
- Transferă amestecul într-o cană pentru măsurat și pasează cu mixerul vertical.
- Adaugă feliile de banană într-un alt castron și pasează-le.
- Adaugă ouăle, esența de vanilie și untul topit. Omogenizează cu mixerul.
- Completează cu mărul și morcovul pasate. Omogenizează.
- Adaugă și făina cu praful de copt. Mixează până obții un aluat moale.
- Transferă-l într-o tavă/în tăvi pentru brioșe.
- Lasă la cuptor 25 de minute la 200ºC.