Brioșe cu banane și fulgi de ovăz

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Data viitoare când ești la cafea, poate ar fi bine să ai pregătite alături câteva din brioșele astea făcute cu lapte din migdale, banane și fulgi de ovăz. Știi cât de bine merg împreună? Parcă au fost făcute să fie împreună.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu banane și fulgi de ovăz

3 banane, feliate
½ cană lapte de migdale
2 linguri ulei
2 linguri zahăr brun
1 linguriță esență de vanilie
100 grame făină
½ cană fulgi de ovăz
1 linguriță zahăr
½ linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară
sare

Cum să prepari brioșe cu banane și fulgi de ovăz

  1. Pune bananele într-un castron și pasează-le.
  2. Adaugă laptele de migdale, uleiul, zahărul brun și esența de vanilie și omogenizează.
  3. Adaugă într-un alt castron făina și fulgii de ovăz, dimpreună cu zahărul, praful de copt, scorțișoara și sare după gust. Amestecă.
  4. Varsă treptat această compoziție în primul castron, amestecând încontinuu cu ajutorul mixerului.
  5. Transferă acest aluat în formele pentru brioșe, apoi presară deasupra zahăr brun și fulgi de ovăz.
  6. Lasă la cuptor 25 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *