Ingrediente necesare pentru brioșe cu banane și fulgi de ovăz
3 banane, feliate
½ cană lapte de migdale
2 linguri ulei
2 linguri zahăr brun
1 linguriță esență de vanilie
100 grame făină
½ cană fulgi de ovăz
1 linguriță zahăr
½ linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară
sare
Cum să gătești brioșe cu banane și fulgi de ovăz
- Pune bananele într-un castron și pasează-le.
- Adaugă laptele de migdale, uleiul, zahărul brun și esența de vanilie și omogenizează.
- Adaugă într-un alt castron făina și fulgii de ovăz, dimpreună cu zahărul, praful de copt, scorțișoara și sare după gust. Amestecă.
- Varsă treptat această compoziție în primul castron, amestecând încontinuu cu ajutorul mixerului.
- Transferă acest aluat în formele pentru brioșe, apoi presară deasupra zahăr brun și fulgi de ovăz.
- Lasă la cuptor 25 minute la 180ºC.