Ingrediente necesare pentru brioșe cu caju, migdale și curmale
150 grame migdale
50 grame curmale, hidratate
80 grame caju
⅓ cană sirop de agave
⅓ cană lapte de cocos
2 linguri ulei de cocos, topit
1 lingură suc de lămâie
2 linguri dulceață de afine
2 linguri unt de arahide
Cum să gătești brioșe cu caju, migdale și curmale
- Zdrobește migdalele și curmalele împreună, cu ajutorul blenderului.
- Transferă amestecul în cupe pentru brioșe, umplute doar pe jumătate. Nouă ne-a ajuns pentru 12.
- Bagă la frigider o jumătate de oră.
- Zdrobește nucile caju în blender.
- Adaugă siropul de agave, laptele și uleiul de cocos și sucul de lămâie. Mixează.
- Toarnă compoziția în spațiul rămas în cupele pentru brioșe. Garnisește cu unt de arahide sau dulceață de afine, apoi lasă la frigider 7 ore.