Brioșe cu cireșe

  • Dificultate: Medie
  • 55 de minute
  • 3 porții

Poftă de ceva dulce? Dacă da, te invităm să-ți faci timp pentru a-ți prepara singur/ă aceste brioșe. Sunt pe bază de cireșe (poți folosi și vișine) și le vom găti în acele castronașe pentru gătit și servit, care se cheamă ramekin. Vom introduce în ecuație și câteva migdale prăjite. Asta de dragul „cranț”-ului.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu cireșe

4 ouă
1 cană zahăr
1 ½ căni făină
3 lingurițe extract de migdale
½ cană migdale, tocate
3 căni cireșe, fără sâmburi și tăiate în două
unt
3 lingurițe zahăr pudră
topping de cireșe

Cum să prepari brioșe cu cireșe

  1. Bate ouăle cu zahărul folosind un mixer.
  2. Adaugă făina și extractul de migdale și omogenizează.
  3. Prăjește într-o tigaie migdalele sparte .
  4. Unge cu unt 3 castronașe pentru gătit și servit (ramekin).
  5. Pune în fiecare cireșe și migdale prăjite, iar deasupra toarnă compoziție de ouă bătute.
  6. Mai adaugă și cireșele cu migdalele rămase, apoi bagă la cuptor 30 minute la 190ºC.
  7. Lasă-le la răcit, apoi servește-le cu topping de cireșe și zahăr pudră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *