Ingrediente necesare pentru brioșe cu cireșe
4 ouă
1 cană zahăr
1 ½ căni făină
3 lingurițe extract de migdale
½ cană migdale, tocate
3 căni cireșe, fără sâmburi și tăiate în două
unt
3 lingurițe zahăr pudră
topping de cireșe
Cum să gătești brioșe cu cireșe
- Bate ouăle cu zahărul folosind un mixer.
- Adaugă făina și extractul de migdale și omogenizează.
- Prăjește într-o tigaie migdalele sparte .
- Unge cu unt 3 castronașe pentru gătit și servit (ramekin).
- Pune în fiecare cireșe și migdale prăjite, iar deasupra toarnă compoziție de ouă bătute.
- Mai adaugă și cireșele cu migdalele rămase, apoi bagă la cuptor 30 minute la 190ºC.
- Lasă-le la răcit, apoi servește-le cu topping de cireșe și zahăr pudră.