Brioșe cu cremă

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Acesta este un desert foarte simplu, numai bun pentru începătorii în bucătărie. Aceste brioșe se fac foarte ușor și repede, mai ales dacă folosiți mixuri gata preparate. Tot ce rămâne este să alegeți toppingul, iar acest lucru nu este tocmai ușor. Brioșele merg de minune cu tot felul de creme, dulcețuri, sosuri, sau de ce nu, fructe proaspete.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu cremă

3 ouă

sare

150 ml ulei

250 grame mix pentru brioșe

cremă de brânză (opțional)

Cum să prepari brioșe cu cremă

  1. Adaugă ouăle într-un bol și începe să le mixezi.
  2. Toarnă treptat uleiul în fir subțire și încorporează-l.
  3. Adaugă mixul pentru brioșe și mixează până când obții o compoziție omogenă.
  4. Mută compoziția într-o tavă de brioșe în care au fost adăugate în prealabil forme de brioșe.
  5. Dă brioșele la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade Celsius.
  6. Fă loc înăuntrul brioșelor pentru a adăuga crema.
  7. Puteți alege orice cremă doriți, inclusiv dulcețuri sau fructe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *