Brioșe cu nucă de cocos

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 3 porții

Te-ar interesa niște brioșe simpatice și cremoase pe bază de nucă de cocos? Dacă da, pregătește făina, uleiul, fulgii și crema neîndulcită. Bineînțeles, toate de cocos!

Ingrediente necesare pentru brioșe cu nucă de cocos

1 cană făină de cocos
2 ouă
3 linguri ghee
1 lingură îndulcitor cu aromă de vanilie
ulei de cocos
⅔ cană cremă de cocos neîndulcită
3 linguri fulgi de cocos

Cum să prepari brioșe cu nucă de cocos

  1. Pune într-un castron făina de cocos dimpreună cu ouăle, untul ghee și 1/2 lingură de îndulcitor. Omogenizează.
  2. Unge cu ulei de cocos formele unei tăvi pentru brioșe, apoi umple-le pe jumătate cu compoziția, presând cu grijă.
  3. Lasă la cuptor 10 minute la 175⁰C, apoi lasă la răcit.
  4. Într-un alt castron, pune crema și fulgii de cocos și adaugă îndulcitorul rămas. Amestecă.
  5. Adaugă cremă în fiecare formă și lasă la frigider o jumătate de oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *