Brioșe cu piept de pui și quinoa

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 4 porții

Brioșele aperitiv sunt un fel de mâncare irezistibil. De exemplu acestea conțin ou, piept de pui fiert și tocat mărunt, quinoa fiartă, două tipuri de brânză rasă și mazăre. Le asezonați cu pătrunjel și le serviți garnisite cu chives (cunoscută și ca cepșoară). E, cum sunt!?

Ingrediente necesare pentru brioșe cu piept de pui și quinoa

2 ouă, bătute
150 g piept de pui, gătit și tocat
400 g quinoa, fiartă
2 linguri parmezan, ras
3 linguri Cheddar, ras
1 lingură pătrunjel, tocat
piper
100 g mazăre

Cum să prepari brioșe cu piept de pui și quinoa

  1. Adaugă într-un castron, peste ouăle bătute, carnea, quinoa, parmezanul și brânza Cheddar.
  2. Asezonează cu pătrunjel tocat și cu piper. Omogenizează cu mixerul.
  3. Adaugă și mazărea și amestecă cu o spatulă.
  4. Transferă amestecul într-un poș pentru ornat.
  5. Adaugă compoziția în tăvi pentru brioșe prevăzute cu forme de hârtie.
  6. Lasă la cuptor 30 de minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *