Brioșe cu spanac și anghinare

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 3 porții

Poate că anghinarea nu este cel dintâi ingredient care îți vine în minte când îți propui să gătești brioșe ca aperitiv, dar, crede-ne, anghinarea marinată este minunată. Mai ales dacă în compoziția pentru brioșe mai adaugi și spanac, ceapă, usturoi și un pic de lapte degresat. Ca să nu mai vorbim de ouă și de brânză.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu spanac și anghinare

5 ouă
½ cană lapte degresat
sare
½ cană spanac congelat
1 ceapă, cubulețe
½ cană anghinare marinată, tocată
2 căței de usturoi, zdrobiți
3 linguri parmezan, ras
2-3 linguri cașcaval, ras
piper

Cum să prepari brioșe cu spanac și anghinare

  1. Bate ouăle împreună cu laptele degresat și cu puțină sare.
  2. Adaugă spanacul, ceapa, anghinarea, usturoiul, parmezanul și cașcavalul. Asezonează cu piper și amestecă bine.
  3. Transferă compoziția în cupe pentru copt brioșe, apoi bagă la cuptor 25 minute la 190˚C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *