Ingrediente necesare pentru brioșe cu ștevie și quinoa
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, tocată
2 căței de usturoi, zdrobiți
100 grame ciuperci uscate, felii subțiri
½ ardei gras roșu, felii subțiri
1 linguriță oregano
piper
sare
50 grame ștevie, tocată
2 ouă
100 ml lapte
50 grame făină
150 grame quinoa fiartă
Cum să gătești brioșe cu ștevie și quinoa
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și călește ceapa împreună cu usturoiul.
- Adaugă ciupercile, ardeiul gras și asezonează cu oregano, sare și piper.
- Adaugă ștevia și gătește totul la foc mic, timp de 10 minute.
- Adaugă ouăle într-un bol mare și presară peste ele un praf de sare. Bate-le bine și toarnă laptele, făina și quinoa fiartă.
- Completează cu legumele gătite pe foc și amestecă până când obții o compoziție omogenă.
- Folosește o tavă de brioșe și umple-i spațiile libere cu forme de silicon. Adaugă compoziția de brioșe peste formele de silicon.
- Dă brioșele la cuptor pentru 30 de minute, la 180 de grade Celsius.