Brioșe cu tărâțe de ovăz

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Brioșele pot fi și sănătoase. Iată cum. Poți renunța la făină și poți folosi tărâțe. Poți înlocui zahărul cu îndulcitorul stevia (care nu e ștevie, da?). Poți adăuga iaurt degresat în compoziția cu ouă. Apoi nu-ți mai rămâne decât să aștepți 20 minute pe lângă cuptor.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu tărâțe de ovăz

1 lingură stevia
2 lingurițe scorțișoară
1 linguriță praf de copt
1/2 cană tărâțe
3 ouă
1/2 cană iaurt degresat

Cum să gătești brioșe cu tărâțe de ovăz

  1. Într-un castron, amestecă stevia, scorțișoara și praful de copt.
  2. Adaugă și tărâțele și amestecă.
  3. Completează cu ouăle și iaurtul și omogenizează.
  4. Transferă compoziția în forme pentru brioșe și bagă la cuptor 20 minute la 175⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *