Brioșe cu tărâțe de ovăz
Brioșele pot fi și sănătoase. Iată cum. Poți renunța la făină și poți folosi tărâțe. Poți înlocui zahărul cu îndulcitorul stevia (care nu e ștevie, da?). Poți adăuga iaurt degresat în compoziția cu ouă. Apoi nu-ți mai rămâne decât să aștepți 20 minute pe lângă cuptor.
Ingrediente necesare pentru brioșe cu tărâțe de ovăz
1 lingură stevia
2 lingurițe scorțișoară
1 linguriță praf de copt
½ cană tărâțe
3 ouă
½ cană iaurt degresat
Cum să prepari brioșe cu tărâțe de ovăz
- Într-un castron, amestecă stevia, scorțișoara și praful de copt.
- Adaugă și tărâțele și amestecă.
- Completează cu ouăle și iaurtul și omogenizează.
- Transferă compoziția în forme pentru brioșe și bagă la cuptor 20 minute la 175⁰C.