Brioșe cu zucchini și unt de migdale

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 3 porții

Brioșe fără zahăr nu vreți? Le îndulcim cu sirop de arțar, iar în compoziție punem ciocolată neagră, unt de arahide, zucchini ras și făină de cocos, ca să evităm și glutenul. Aromatizăm cu scorțișoară și vanilie, iar după 40 de minute scoatem din cuptor brioșe Paleo.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu zucchini și unt de migdale

1 zucchini, ras
1/2 cană unt de arahide
2-3 linguri sirop de arțar
3 ouă
1 linguriță extract de vanilie
3-4 linguri făină de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță scorțișoară
1 ciocolată neagră, zdrobită

Cum să gătești brioșe cu zucchini și unt de migdale

  1. Într-un castron, amestecă zucchini ras cu untul de arahide, siropul de arțar, ouăle și extractul de vanilie.
  2. Într-un alt castron, amestecă împreună făina de cocos, bicarbonatul și scorțișoara.
  3. Adaugă amestecul de făină de cocos peste compoziția de zucchini și unt de arahide și amestecă.
  4. Completează cu o parte din ciocolata zdrobită și mai amestecă.
  5. Transferă compoziția într-o tavă pentru brioșe și presară deasupra ciocolata rămasă.
  6. Bagă la cuptor 40 minute la 170˚C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *