Ingrediente necesare pentru brioșe cu zucchini și unt de migdale
1 zucchini, ras
½ cană unt de arahide
2-3 linguri sirop de arțar
3 ouă
1 linguriță extract de vanilie
3-4 linguri făină de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță scorțișoară
1 ciocolată neagră, zdrobită
Cum să gătești brioșe cu zucchini și unt de migdale
- Într-un castron, amestecă zucchini ras cu untul de arahide, siropul de arțar, ouăle și extractul de vanilie.
- Într-un alt castron, amestecă împreună făina de cocos, bicarbonatul și scorțișoara.
- Adaugă amestecul de făină de cocos peste compoziția de zucchini și unt de arahide și amestecă.
- Completează cu o parte din ciocolata zdrobită și mai amestecă.
- Transferă compoziția într-o tavă pentru brioșe și presară deasupra ciocolata rămasă.
- Bagă la cuptor 40 minute la 170˚C.