Brioșe din cartof cu parmezan
Combinația dintre crocant și moale este regina texturilor gastronomice. Cam despre asta vorbim și în cazul acestor gustărele. Sunt brioșe cu cartof ras și ceapă amestecate cu parmezan. Și să vrei și nu au cum să nu iasă bune! Noi am făcut doar câteva, dar tu fă multe. Mult mai multe…
Ingrediente necesare pentru brioșe din cartof cu parmezan
2-3 cartofi, rași
2-3 cepe verzi, tocate mărunt
3-4 linguri parmezan, ras
sare
piper
ulei de măsline
Cum să prepari brioșe din cartof cu parmezan
- Stoarce un pic cartofii rași și pune-i într-un castron.
- Adaugă ceapa verde și parmezanul, asezonează cu sare și piper și stropește cu ulei de măsline, apoi amestecă bine.
- Unge sau stropește cu ulei de măsline o tavă pentru brioșe și transferă compoziția în căușurile acesteia. Deasupra poți să mai adaugi un pic de parmezan ras.
- Dă la cuptor 60 de minute la 175ºC.