Ingrediente necesare pentru brioșe din fulgi de ovăz cu banană și migdale
1 banană
2 lingurițe nucșoară
sare
praf de copt
2-3 lingurițe zahăr vanilat
1 ou
2-3 lingurițe scorțișoară
2 linguri miere
¼ cană iaurt grecesc
250 grame fulgi de ovăz
½ cană lapte
coacăze
căpșuni, tăiate mărunt
coacăze roșii
¼ măr, tăiat mărunt
fulgi de migdale
Cum să gătești brioșe din fulgi de ovăz cu banană și migdale
- Pune împreună într-un blender banana cu nucșoara cu puțină sare și praf de copt.
- Completează cu zahărul vanilat, oul, scorțișoara, mierea, iaurtul grecesc, fulgii de ovăz și laptele. Se pasează.
- Transferă aluatul într-o tavă pentru copt brioșe.
- Ornează cu fructe și fulgi de migdale, apoi lasă la cuptor 25 minute la 185ºC.