Ingrediente necesare pentru brioșe sărate cu șuncă și cașcaval
5 ouă
sare
piper
100 grame cașcaval ras
50 grame ciuperci, tocate
1 linguriță praf de copt
1 linguriță condimente italiene
½ ardei gras roșu, tocat
70 grame făină
150 grame șuncă presată, cubulețe
Cum să gătești brioșe sărate cu șuncă și cașcaval
- Bate ouăle într-un bol împreună cu sare și piper.
- Adaugă cașcavalul ras, ciupercile, praful de copt, condimentele italiene, ardeiul gras, făina și șunca presată.
- Amestecă cu o spatulă sau o lingură de lemn până când obții o compoziție omogenă.
- Adaugă compoziția într-o tavă de 12 brioșe, în care au fost adăugate în prealabil forme de brioșe.
- Dă brioșele la cuptor pentru 35 de minute la 175 de grade Celsius.