Ingrediente necesare pentru bruschete cu pancetta, varză de Bruxelles și ricotta
6 felii pâine integrală
ulei de măsline
50-100 grame pancetta, tocată
2 linguri supă de pui
100-150 grame varză de Bruxelles, tăiate în două/patru
sare de mare
1 lingură ulei de măsline
1 cățel de usturoi, tăiat pe din două
⅓ cană ricotta fără grăsimi
piper
Cum să gătești bruschete cu pancetta, varză de Bruxelles și ricotta
- Pune feliile de pâine în tava de copt pe hârtie pergament și unge-le cu ulei de măsline.
- Bagă-le la cuptor 10 minute la 200⁰C.
- Încinge o tigaie și prăjește pancetta, apoi adaugă supa de pui și mai amestecă.
- Adaugă varza de Bruxelles și amestecă, asezonând cu sare de mare. Toarnă și uleiul de măsline.
- Scoate pâinea din cuptor, freacă feliile cu usturoi, apoi unge-le cu ricotta.
- Presară-le cu piper și pune pe fiecare compoziție de pancetta cu varză de Bruxelles.