Ingrediente necesare pentru budincă cu ou și cârnat
1 linguriță unt
500 grame cârnat proaspăt de porc
4 ouă
sare
zahăr
150 ml lapte
70 grame făină
2 linguri muștar
Cum să gătești budincă cu ou și cârnat
- Încinge o tigaie de fontă la foc mediu și topește untul.
- Așază cârnatul într-o formă de spirală și pune-l în tavă. Dă-l la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade Celsius.
- Adaugă ouăle într-un bol împreună cu un praf de sare și zahăr. Bate-le cu mixerul și apoi toarnă zahărul și făina.
- Mixează până când obții o compoziție omogenă.
- Scoate cârnatul din cuptor și toarnă compoziția peste.
- Dă-l din nou la cuptor, pentru încă 30 de minute la 180 de grade Celsius.
- La final, îl poți unge cu puțin muștar pe deasupra.