Ingrediente necesare pentru budincă cu țelină, caju și bacon
1 țelină, curățată
100-150 g caju
3 ouă
⅓ cană lapte de migdale
1-2 linguri drojdie instant
2-3 lingurițe ulei de măsline
5 felii bacon, tocate
1 ceapă, mărunțită
50 g unt
sare de mare
piper
Cum să gătești budincă cu țelină, caju și bacon
- Taie țelina în “spaghete” cu ajutorul tăietorului în spirală.
- Pune nucile caju în blender, adaugă ouăle, laptele de migdale și drojdia și pasează.
- Prăjește bacon-ul în uleiul de măsline, adăugând și ceapa. Pune în tigaie și untul și topește-l și asezonează cu sare de mare și piper.
- Pune bacon-ul cu ceapă într-un castron mai mare, adaugă țelina spiralată și sosul de caju și amestecă totul.
- Transferă compoziția într-un vas de copt și bag-o la cuptor 15 minute la 200˚C.