Budincă cu țelină, caju și bacon

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 4 porții

Facem o budincă cu paste, dar fără paste? Dacă da, atunci dă o rădăcină de țelină prin spiralizator, fă un sos de caju cu lapte de migdale și prăjește bacon în ceapă și unt. Amesteci totul și dai la cuptor exact atât cât trebuie. Poftim paste fără gluten direct de la Mama Natură.

Ingrediente necesare pentru budincă cu țelină, caju și bacon

1 țelină, curățată
100-150 g caju
3 ouă
⅓ cană lapte de migdale
1-2 linguri drojdie instant
2-3 lingurițe ulei de măsline
5 felii bacon, tocate
1 ceapă, mărunțită
50 g unt
sare de mare
piper

Cum să gătești budincă cu țelină, caju și bacon

  1. Taie țelina în “spaghete” cu ajutorul tăietorului în spirală.
  2. Pune nucile caju în blender, adaugă ouăle, laptele de migdale și drojdia și pasează.
  3.  Prăjește bacon-ul în uleiul de măsline, adăugând și ceapa. Pune în tigaie și untul și topește-l și asezonează cu sare de mare și piper.
  4. Pune bacon-ul cu ceapă într-un castron mai mare, adaugă țelina spiralată și sosul de caju și amestecă totul.
  5. Transferă compoziția într-un vas de copt și bag-o la cuptor 15 minute la 200˚C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *