Budincă de Valentine’s Day

  • Dificultate: Medie
  • 4 ore
  • 2 porții

Această budincă în formă de inimă este numai bună pentru o sărbătoare precum Valentine’s Day! Avem de-a face cu un blat pufos, două budinci și un jeleu de căpșuni. Majoritatea ingredientelor sunt cumpărate din magazin, deci nu va trebui să munciți prea mult la acest preparat. Astfel, vă va rămâne puțin timp și pentru alte surprize!

Ingrediente necesare pentru budincă de Valentine’s Day

1 blat de tort

1000 ml lapte

1 plic praf de budincă cu aromă de vanilie

1 plic praf de budincă cu aromă de căpșuni

150 ml suc de căpșuni

jeleu de căpșuni (opțional)

 

Cum să prepari budincă de Valentine’s Day

  1. Așază blatul de tort pe un tocător de lemn.
  2. Decupează forme din aluat folosind un inel de bucătărie în formă de inimă.
  3. Încălzește jumătate din lapte într-o cratiță și prepară budinca de vanilie conform indicațiilor de pe ambalaj.
  4. Repetă pasul anterior și prepară budinca de căpșuni.
  5. Acum poți trece la prepararea desertului. Ia prima inimă și introdu-o în inelul pe care l-ai folosit la decupat și întinde 2 linguri de budincă de căpșuni pe deasupra.
  6. Înmoaie altă inimă în suc de căpșuni și așaz-o peste budincă. Întinde 2 linguri de budincă de vanilie și presează bine.
  7. Repetă pașii și mai prepară o budincă.
  8. Dă-le la frigider pentru următoarele 2 ore.
  9. Opțional, poți întinde jeleu de căpșuni pe deasupra, dar nu uita să le mai dai la frigider încă o dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *