Ingrediente necesare pentru budincă de Valentine's Day
1 blat de tort
1000 ml lapte
1 plic praf de budincă cu aromă de vanilie
1 plic praf de budincă cu aromă de căpșuni
150 ml suc de căpșuni
jeleu de căpșuni (opțional)
Cum să gătești budincă de Valentine's Day
- Așază blatul de tort pe un tocător de lemn.
- Decupează forme din aluat folosind un inel de bucătărie în formă de inimă.
- Încălzește jumătate din lapte într-o cratiță și prepară budinca de vanilie conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Repetă pasul anterior și prepară budinca de căpșuni.
- Acum poți trece la prepararea desertului. Ia prima inimă și introdu-o în inelul pe care l-ai folosit la decupat și întinde 2 linguri de budincă de căpșuni pe deasupra.
- Înmoaie altă inimă în suc de căpșuni și așaz-o peste budincă. Întinde 2 linguri de budincă de vanilie și presează bine.
- Repetă pașii și mai prepară o budincă.
- Dă-le la frigider pentru următoarele 2 ore.
- Opțional, poți întinde jeleu de căpșuni pe deasupra, dar nu uita să le mai dai la frigider încă o dată.