Budincă din paste cu vinete și bacon

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 6 porții

Această budincă din paste este gata în 25 de minute, dacă ai toate ingredientele pregătite. E un aperitiv sățios și gustos, alcătuit din straturi de ingrediente diferite ca gust și textură.

Ingrediente necesare pentru budincă din paste cu vinete și bacon

3-4 felii de vânătă

100 grame paste bucatini

4 felii de bacon

8 ouă

sare

piper

¼ cană smântână de gătit

150 grame brânză Cheddar, răzuită

Cum să gătești budincă din paste cu vinete și bacon

  1. Fierbe pastele bucatini conform indicațiilor de pe pachet. Scurge-le de apă.
  2. Unge cu unt sau ulei vegetal o tavă dreptunghiulară (de dimensiunile 20 x 8 x 4 cm) și pune pe fundul ei jumătate din pastele gătite. Continuă cu un strat de vinete, un strat de bacon și restul de paste.
  3. Bate ouăle împreună cu smântâna de gătit, puțină sare și piper. Toarnă amestecul de ouă peste paste.
  4. Acoperă totul cu un strat de brânză Cheddar răzuită.
  5. Coace pentru 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180⁰C.
  6. Lasă budinca să se răcească înainte de a o felia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *