Burger cu cod pane

Vă e poftă de un altfel de burger? Încercați să înlocuiți vita cu carnea de pește. Luați două fileuri de cod și dați-le prin făină și panko pentru o crustă delicios de crocantă. Apoi veniți cu un strat de brânză Cheddar care din punctul nostru de vedere nu poate lipsi din niciun burger. Iar pentru o experiență desăvârșită, prăjiți puțin chifla de burger în unt aromatizat cu rozmarin.
Ingrediente necesare pentru burger cu cod pane
2 fileuri de cod
făină
ou bătut
panko
ulei pentru prăjit
2 felii Cheddar
1 linguriță unt
rozmarin proaspăt
2 chifle, tăiate pe jumătate
2 linguri muștar cu miere
baby spanac
1 roșie, felii subțiri
1 ceapă roșie, felii subțiri
Cum să prepari burger cu cod pane
- Dă fileurile de cod prin făină, ou bătut și panko.
- Încinge uleiul la foc mediu spre mare și prăjește peștele timp de 3 minute.
- Mută-l apoi într-o tigaie de cuptor și așază deasupra câte o felie de Cheddar.
- Dă la cuptor pentru 5 minute, la 180 de grade Celsius.
- Topește untul într-o tigaie încinsă la foc mic.
- Așază chiflele și prăjește-le timp de 2 minute pe partea de jos.
- Pregătește burgerii: Unge chiflele cu muștar, adaugă peștele prăjit, baby spanac, felii de roșie și ceapă roșie.
- Poftă bună!