Burger cu cod pane

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Vă e poftă de un altfel de burger? Încercați să înlocuiți vita cu carnea de pește. Luați două fileuri de cod și dați-le prin făină și panko pentru o crustă delicios de crocantă. Apoi veniți cu un strat de brânză Cheddar care din punctul nostru de vedere nu poate lipsi din niciun burger. Iar pentru o experiență desăvârșită, prăjiți puțin chifla de burger în unt aromatizat cu rozmarin.

Ingrediente

2 fileuri de cod

făină

ou bătut

panko

ulei pentru prăjit

2 felii Cheddar

1 linguriță unt

rozmarin proaspăt

2 chifle, tăiate pe jumătate

2 linguri muștar cu miere

baby spanac

1 roșie, felii subțiri

1 ceapă roșie, felii subțiri

 

Etape

  1. Dă fileurile de cod prin făină, ou bătut și panko.
  2. Încinge uleiul la foc mediu spre mare și prăjește peștele timp de 3 minute.
  3. Mută-l apoi într-o tigaie de cuptor și așază deasupra câte o felie de Cheddar.
  4. Dă la cuptor pentru 5 minute, la 180 de grade Celsius.
  5. Topește untul într-o tigaie încinsă la foc mic.
  6. Așază chiflele și prăjește-le timp de 2 minute pe partea de jos.
  7. Pregătește burgerii: Unge chiflele cu muștar, adaugă peștele prăjit, baby spanac, felii de roșie și ceapă roșie.
  8. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *