Cannelloni cu brânză și spanac
Această rețeta de paste cannelloni se remarcă prin umplutura delicioasă de spanac, feta, și parmezan. Astfel, dacă sunteți fanii preparatelor cu extra-brânză, ați nimerit rețeta potrivită. Oferiți-i multă savoare folosind usturoi, oregano, nucșoară, și anșoa.
Ingrediente necesare pentru cannelloni cu brânză și spanac
Pentru topping:
1.5 căni smântână
30 grame anșoa
50 grame parmezan ras
piper
Pentru umplutură:
1 lingură unt
200 grame spanac congelat
3 căței usturoi, zdrobiți
1 linguriță oregano uscat
30 grame parmezan ras
1 linguriță nucșoară
1 linguriță usturoi pudră
sare
Pentru paste:
12 cannelloni
1 cană roșii la conservă
busuioc proaspăt
150 grame mozzarella
Cum să prepari cannelloni cu brânză și spanac
- Pentru topping: Adaugă smântana, fileurile de anșoa, și parmezanul într-un vas. Pune-l pe aragaz la foc mediu. Adaugă puțin piper și amestecă. Ține la foc mic timp de 5 minute.
- Pentru umplutură: Pune o cratiță pe foc mediu și topește untul. Adaugă spanacul și usturoiul. Ține pe foc și amestecă timp de 1 minut. Lasă deoparte.
- Adaugă brânză feta, oregano, spanac și parmezan într-un bol. Adaugă apoi nucșoară, usturoi pudra și sare. Amestecă cu o furculiță sau o spatulă.
- Pentru paste: Adaugă umplutura într-un poș și folosește-o pentru a umple pastele cannelloni.
- Toarnă roșiile într-o tavă de cuptor cu dimensiunile de aproximativ 50 X 15 X 5 cm. Adaugă busuiocul proaspăt.
- Adaugă pastele în tavă. Pe deasupra adaugă toppingul și mozzarella. Dă tava la cuptor pentru 60 de minute la 190 de grade Celsius.