Cannelloni cu brânză și spanac

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 20 de minute
  • 4 porții

Această rețeta de paste cannelloni se remarcă prin umplutura delicioasă de spanac, feta, și parmezan. Astfel, dacă sunteți fanii preparatelor cu extra-brânză, ați nimerit rețeta potrivită. Oferiți-i multă savoare folosind usturoi, oregano, nucșoară, și anșoa.

Ingrediente necesare pentru cannelloni cu brânză și spanac

Pentru topping:

 

1.5 căni smântână

30 grame anșoa

50 grame parmezan ras

piper

 

Pentru umplutură:

 

1 lingură unt

200 grame spanac congelat

3 căței usturoi, zdrobiți

1 linguriță oregano uscat

30 grame parmezan ras

1 linguriță nucșoară

1 linguriță usturoi pudră

sare

 

Pentru paste:

 

12 cannelloni

1 cană roșii la conservă

busuioc proaspăt

150 grame mozzarella

Cum să gătești cannelloni cu brânză și spanac

  1. Pentru topping: Adaugă smântana, fileurile de anșoa, și parmezanul într-un vas. Pune-l pe aragaz la foc mediu. Adaugă puțin piper și amestecă. Ține la foc mic timp de 5 minute.
  2. Pentru umplutură: Pune o cratiță pe foc mediu și topește untul. Adaugă spanacul și usturoiul. Ține pe foc și amestecă timp de 1 minut. Lasă deoparte.
  3. Adaugă brânză feta, oregano, spanac și parmezan într-un bol. Adaugă apoi nucșoară, usturoi pudra și sare. Amestecă cu o furculiță sau o spatulă.
  4. Pentru paste: Adaugă umplutura într-un poș și folosește-o pentru a umple pastele cannelloni.
  5. Toarnă roșiile într-o tavă de cuptor cu dimensiunile de aproximativ 50 X 15 X 5 cm. Adaugă busuiocul proaspăt.
  6. Adaugă pastele în tavă. Pe deasupra adaugă toppingul și mozzarella. Dă tava la cuptor pentru 60 de minute la 190 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *