Cannelloni cu carne de porc și sos de roșii
Aceste paste cannelloni sunt umplute cu carne de porc și brânză de vaci, și sunt un preparat savuros, numai bun a fi servit atunci când ți-e foame. Dar nu au orice fel de carne de porc, ci carne din cârnați, care are și alte ingrediente și este mult mai gustoasă decât carnea tocată. Așa că dacă cauți un preparat savuros, acesta sigur este pentru voi.
Ingrediente necesare pentru cannelloni cu carne de porc și sos de roșii
500 grame cârnați de porc
150 grame brânză de vaci
300 grame cannelloni
300 grame bulion
sare
piper
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță busuioc uscat
150 cașcaval ras
Cum să prepari cannelloni cu carne de porc și sos de roșii
- Dă la o parte învelișul cârnaților și pune carnea într-un bol mare. Amestecă-o apoi cu brânza de vaci și mută compoziția într-un poș.
- Folosește amestecul de carne pentru a umple pastele cannelloni.
- Amestecă bulionul cu sare, piper, usturoiul pudră și busuioc uscat.
- Așază jumătate din cannelloni într-un vas termorezistent și toarnă jumătate din sosul de roșii.
- Deasupra presară un strat de cașcaval ras.
- Completează cu restul de cannelloni și sos de roșii.
- Dă tava la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade Celsius.
- Presară deasupra restul de cașcaval și dă tava la cuptor pentru încă 15 minute la 180 de grade.