Ingrediente necesare pentru cannelloni cu carne de porc și sos de roșii
500 grame cârnați de porc
150 grame brânză de vaci
300 grame cannelloni
300 grame bulion
sare
piper
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță busuioc uscat
150 cașcaval ras
Cum să gătești cannelloni cu carne de porc și sos de roșii
- Dă la o parte învelișul cârnaților și pune carnea într-un bol mare. Amestecă-o apoi cu brânza de vaci și mută compoziția într-un poș.
- Folosește amestecul de carne pentru a umple pastele cannelloni.
- Amestecă bulionul cu sare, piper, usturoiul pudră și busuioc uscat.
- Așază jumătate din cannelloni într-un vas termorezistent și toarnă jumătate din sosul de roșii.
- Deasupra presară un strat de cașcaval ras.
- Completează cu restul de cannelloni și sos de roșii.
- Dă tava la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade Celsius.
- Presară deasupra restul de cașcaval și dă tava la cuptor pentru încă 15 minute la 180 de grade.