Cârnați afumați cu creveți și fasole roșie

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Cârnații afumați sunt foarte buni, așa-i? Dacă sunt cu fasole, atunci sunt imbatabili! Dar dacă mai punem și creveți trași în unt? Atunci rezultă o mâncărică cu de toate pe care o vom mânca cu poftă la ocazii speciale și mai ales atunci când afara e frig și ninge.

Ingrediente necesare pentru cârnați afumați cu creveți și fasole roșie

30-40 g unt
100 g creveți
sare
piper
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă roșie, cubulețe
300 g cârnați afumați
200 g fasole roșie la conservă
½ cană pastă de tomate
½ cană apă
1 chili, felii subțiri
sare
piper
cimbru proaspăt

Cum să gătești cârnați afumați cu creveți și fasole roșie

  1. Topește untul într-o tigaie la foc mic spre mediu.
  2. Adaugă creveții, asezonează cu sare și piper, apoi gătește cam 2 minute.
  3. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa.
  4. Adaugă cârnații și fasolea și gătește 3-4 minute.
  5. Completează cu pasta de tomate și cu apa și amestecă.
  6. Adaugă chili, asezonează cu sare, piper și cimbru, acoperă și mai gătește 15 minute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *