Cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli

Nici nu știi cât de ușor poți să faci o mâncărică cu cârnați afumați cu varză, ciuperci și broccoli. În 25 de minute ai tras la tigaie ciupercile cu varza roșie și cu broccoli, iar apoi le-ai băgat și le-ai scos din cuptor cât ai zice „cârnați afumați”.
Ingrediente necesare pentru cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli
1 lingură ulei
100-150 g ciuperci brune, cubulețe
1 linguriță paprika
1 linguriță usturoi pudră
½ varză roșie, rasă
1 căpățână de broccoli, desfăcută în florete
200 g cârnați afumați
Cum să prepari cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli
- Încinge uleiul într-o tigaie și gătește ciupercile până își schimbă culoarea, asezonând cu paprika și usturoi pudră.
- Adaugă varza roșie și mai gătește 1-2 minute. Completează cu broccoli, amestecă și ia de pe foc.
- Transferă amestecul într-o tigaie cu mâner termorezistent, așază deasupra cârnații și bagă la cuptor 10 minute la 190ºC.