Cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Nici nu știi cât de ușor poți să faci o mâncărică cu cârnați afumați cu varză, ciuperci și broccoli. În 25 de minute ai tras la tigaie ciupercile cu varza roșie și cu broccoli, iar apoi le-ai băgat și le-ai scos din cuptor cât ai zice „cârnați afumați”.

Ingrediente necesare pentru cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli

1 lingură ulei
100-150 g ciuperci brune, cubulețe
1 linguriță paprika
1 linguriță usturoi pudră
½ varză roșie, rasă
1 căpățână de broccoli, desfăcută în florete
200 g cârnați afumați

Cum să gătești cârnați afumați cu varză roșie, ciuperci și broccoli

  1. Încinge uleiul într-o tigaie și gătește ciupercile până își schimbă culoarea, asezonând cu paprika și usturoi pudră.
  2. Adaugă varza roșie și mai gătește 1-2 minute. Completează cu broccoli, amestecă și ia de pe foc.
  3. Transferă amestecul într-o tigaie cu mâner termorezistent, așază deasupra cârnații și bagă la cuptor 10 minute la 190ºC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *